ODRŽANA SKUPŠTINA DRUŠTVA EKOS D.O.O. – 22. STUDENI 2019.

ODRŽANA SKUPŠTINA DRUŠTVA EKOS D.O.O. – 22. STUDENI 2019.

Dana 22. studenog 2019. godine, u prostorijama Osječko-baranjske županije održana je Skupština Društva EKOS d.o.o. za gospodarenje otpadom. Na sjednici su donesene dvije odluke. Prva odluka odnosila se na davanje prethodne suglasnosti na Prijedlog odluka o izboru ekonomski najpovoljnije ponude u postupku javne nabave Izrada studijske i projektno-tehničke dokumentacije za pripremu projekta izgradnje Regionalnog centra za gospodarenje otpadom Orlovnjak, za Grupu 1. i Grupu 3.

Za Grupu 1. – Usluga izrade studijske i projektno-tehničke dokumentacije za RCGO Orlovnjak potrebne za prijavu projekta u okviru  Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.“, Specifični cilj 6i1 – Smanjena količina otpada koja se odlaže na odlagališta, izabrana je zajednica gospodarskih subjekata: EKONERG – institut za energetiku i zaštitu okoliša d.o.o.; IPZ UNIPROKEKT TERA d.o.o. i HIDROING d.o.o.
Za Grupu 3. – Usluga izrade dokumentacije o nabavi radova, usluga i opreme za RCGO Orlovnjak i dokumentacije o nabavi za nabavu radova, usluga i opreme za pretovarne stanice izabrana je zajednica gospodarskih subjekata: PANGEO PROJEKT d.o.o. i NABAVA d.o.o.
Druga odluka je  Odluka o utvrđivanju Smjernica za rad i poslovanje trgovačkog društva EKOS d.o.o. za gospodarenje otpadom za 2020. godinu.

Please publish modules in offcanvas position.